21RCON

21RCON

Sunday, December 18, 2011

18.12.2011

Tarak karjaa ! Haha

Haa , hari nie memang tarak karjaa oh kiteorg . Parents aku pergi kenduri kahwin . Jemputannya hanyalah suami isteri sahaja yee . Anak-anaknya tak dijemput . So aku dengan kakak aku yang agak kureng sihat tu duduk la kat dalam kereta . Kiteorg bukannya saja saja ikut takde kerja . Bukan macam tu . Kakak aku tu dia nak balik U dia dekat shah alam . So aku saja je nak menemani dia . Eceh , ayat tak leh blaa . Okayy then duduk dalam kereta tak ada apa nak buat . So , dia keluarkan laptop dia then Snap ! Snap ! Snap ! Hihi , tu lah kerja kiteorg . Lepas t dia pasang movie . Haha . Habis cerita . Tak lama lepas tu parents aku pon sampai kat kereta and start kereta . Vrommmm ! Pergi la U kakak aku tu then hantar dia balik . Bilaa sampai rumah tu dah siap siap mandi and makan . Au online kejap . engok tengok dia dah masuk kan gambar kat dalam Facebook . Haha , Cepat betul dia nie masuk kan .



Yeah ! Itu diaaaa . Tak ada kerja oh :) Buat malu je kan :D



Tadaaaa , thats all :) Hihi Babai ! 

No comments:

Post a Comment