21RCON

21RCON

Thursday, December 22, 2011

22.12.2011

Maggie binti Arman :D


Budak BIRU :)

Budak biru tu nama dia Najihah binti Arman . Bukan Maggie binti Arman tau . Haha . Okayy , budakk nie yang mintak aku cerita pasal dia dekat blog aku nie :) So aku pon tengah tarak karja then aku update la blog . Okayy , aku pon taktau nak cakap apa . Erm , time aku chat dengan dia , dia tiba tiba suruh aku cerita pasal dia . Aku tanya la dia kau nak aku cakap pasal apa . Then dia cakap kau tulis kat blog kau yang ...


Aku nie comel dan  aku akan kahwin dengan syahrul
(syahrul pemain bola okay . Bukan syahrul lain :)

Okayy so aku akan tunai kan permintaan kau maggie . Haa . Aku dah cerita dah dekat blog aku pasal kau :D Tak cukup lagi ? Nak aku cerita lagi ke ? Karang macam macam aku mengarut cerita pasal kau kat sini . Okay takpe . Aku akan cerita pasal kau , jangan risau :)

Maggie ? Ermm , dia nie sangat la gedik . Hehe , gedik yang dibuat buat la . Bukan betul pon . Dia nie baek and agak comel . Pandai ? Pandai la jugak :) Dia kata form 4 nie dia nak masuk mrsm . Okayy , sangat la pandai . Jealous i tau :p Haha .


Dia nie sangat lah banyak cakap sebenarnya . Itu yang tidak boleh dinafikan . Haha . Kalau dia tak datang sekolah , bosan . Sunyi sangat :)


Okayy aku dah taktau nak cakap apa lagi pasal budak nie . Hee :D Haa , lagi satu tadi aku tengok blog dia then aku tengok video pasal kak dena . Sweet gilaa weyh . Nak tengok ? Nak ? Nak ? Okay , kejap yee . Aku share kan .



Okayy , sweet gilaa weyh . Anyway , congrets kak dena . Semoga berkekalan
INSYALLAH :)


Tu je yang aku nak cakap . Bye :) 

No comments:

Post a Comment