21RCON

21RCON

Friday, December 30, 2011

30.12.2011

Back to school !

Cepat je rasa aku dah nak masuk form 2 . 2012 beb ! Haha . Tak sabar ? Ada la jugak sikit excited nak sekolah :) Aku dah tau da aku masuk kelas apa . Hee :D Aku masuk kelas 2 sat . Kelas cikgu Hawa . Budak budak kelas aku next year tu okayy je . Not bad la :) Tapi kali nie tak sama kelas dengan izzati . So , mesti sunyi . Selalu kalau ada dia , dia akan bercakap bercakap bercakap . Tak sunyi la aku :D Tapi kali nie :( Aku taktau lagi . Izzati next year masuk kelas 2 uthman sama dengan ain . Miza dengan maggie kelas 2 mal and zidah kelas 2 hab .

Okay , sebenarnya malas nak update . Tapi atas permintaan seseorang :) Siapakah itu ? Hee . Kawan ! kawan yang suruh . Haha . Dia yang suruh update . So , okay lah . Aku update :) Dia suruh aku cakap pasal dia . Haha . Taknak aku . Haha , jahat ? Yeah ! Aku memang jahat :(
Eh , tak tak ! Aku baek :) Kalau aku jahat tak denya aku nak update blog aku nie :) Okay dah . Fullstop !

Now , nak cakap pasal BARANG SEKOLAH . Excitednya aku -.- Lol . Haha . Baju and kaen skolh dah ada . Kasut pon dah beli . Semua alat tulis belum lagi and stokin pon belum beli lagi . Sikit je barang aku . Jimat :D Haha .



Tadaa ! Semangat gila . Okay , malu -.- Haha




Excited sangat ke aku ? Haha . Okay baju , tudung and kaen sekolah dah ada :)


Kasut sekolah ! Dah ada
No picture :) Sorry :) Malas nak ambik gambar kasut . Haha



Okay then aku dah taktau nak cakap apa da . Erm okay lah aku cerita pasal cuti aku . Errr , cuti aku not bad . Ada je keluar dengan family pergi jalan jalan . Tapi tak banyak la sebab kakak spm :( So lepas kakak habis exam baru out dengan family . Tu pon pergi perak je . Tapi okay apa . Asal kan keluar . Dari duduk rumah je . Tak buat apa kan . Haha . Tu pon time kakak aku exam aku duduk rumah sorg sorg :( Kesian aku . Tak ada kawan . Kesian kan ? Erm , tulah . Tapi nak buat macam mana . Okay dah habis !

Time dekat perak tu aku balik kampung dulu . Then esok tu baru pergi jalan . Kitaorg pergi tambun . Maen air . Ayah aku kata bangun awal pagi pagi tu . Tapi kitaorg bangun pukul 9 . Hee :D Eh , kira awal la tu kan ? Haha . Dari rumah lagi kitaorg dah siap . Pakai seluar tracksuits , baju tangan panjang and tudung hitam . So sampai sana senang la . Terus mandi . Tak payah nak tukar baju lagi .

Sampai sana dalam pukul 10 lebih then beratur beli tiket . Pergh ! Lama gila kot beratur . Pukul 12  baru masuk . Dah la panas . Okay bila masuk tu kitaorg carik locker dulu . Nak simpan barang lagi . Macam macam . Satu locker mahal kot ! 10 ringgit . Tak de la besar mana pon . Biasa je . Kitaorg ambik 2 locker . Then dah habis semua benda tu nak kena tunggu ayah siap siap dulu . Kitaorg pon tunggu la dekat dekat situ . Then bila ayah aku keluar ..... Pffft ! Seksinya . Haha , ayah aku dengan badan putih dia keluar macam super hero . Haha . Tapi seluar of course la pakai . Dia pakai seluar pendek . Then mak aku kata kat ayah aku , orang panas panas nie pakai la baju . Karang merah merah badan . Tapi ayah aku tak pakai baju jugak . Haha . Biar lah . Dia tu laki :)

Okay then kitaorg pon mandi . Blablabla . *dah malas nak type . Dan tidak ada idea . Tapi ada orang paksa aku memerah otak untuk update blog aku . Dia nak baca jugak . Aiyoo ! Mati aku . Haha*

Erm , dekat situ ada fanfair . So aku maen lah . Ada macam kapal yang laju tu . Okay , aku taktau nak terang kan macam mana . Buat buat faham jelah . Haa , kapal tu ! Aku naek . Geli gila doh perut aku . Rasa macam nak terbang ! Aku pejam je mata lepas tu letak muka dekat riba kakak aku . Geli kot . Dalam hati aku , cepat la habis . Haha . Akhirnya , tak lama lepas tu berenti jugak . Selamat aku . Hidup lagi ! Haha .

Time aku tengah maen kapal tu kakak aku yang nurina dengan afiqah tu diaorg maen tangkap itik . Then kalau belakang itik yang diaorg tangkap tu ada numb 1 @ 2 @ 3 dapat hadiah . Tapi kalau 0 , tak dapat . Eh jap . Tangkap itik nie bukannya kita kena kejar itik tu . I mean itik tu dalam kolam so kita kena pilih . Okay bahasa aku yang cacat . Tangkap tu memang la orang fikir kejar itik kan ? Haha . Okay i'm sorry ;) Malas nak betul kan la . Haha . So kakak aku dapat itik numb 2 . Then dia dapat la bear :) Comel sangat . Jealous aku :( Tapi biar lah . Aku dah ada banyak bear da . *nak sedapkan hati :D Then kitaorg pon sambung maen air tu sampai la pukul 5 . Then perut berbunyi bunyi . Lapar gila . Kitaorg pon singgah mcd . Makan makan makan makan :D

P/S : Okay aku dah penat . Haa , nah baca lah . Aku dah post da . Grrr , penat aku type . Kalau terasa tu sorry :D Haha . Anyway , upah aku mana ?

Haha Bye ;)





No comments:

Post a Comment