21RCON

21RCON

Monday, December 12, 2011

12.12.2011

Frim !

Haa , lupa nak cerita . Cerita nie dah lama la jugak . Eh , tapi takde la lama mana . Kiteorg pergi frim . Sebab nak kene buat kerja kursus geo . Then pergi la dengan Izzati , jannah , ain , izfah , liyana , husna , fatin , khadijah , eisyah and fatin . Sepatutnya alyssa pon kene pergi tapi adik dia masuk hospital :(
meh sini aku nak share gambar kiteorg kat sana :D




Husna , jannah , izzah , ain dengan fatin :D



                 Time nie tengah nak carik nama nama pokok  :)



Husna , jannah , izzah , ain , fatin , liyana .
 Yang belakang fatin hanisaah dengan khadijah



 Fatin dengan husna :)



Jannah dengan saya tu


Semua muka keletihan . Haha



Dah lama lepas tu kitaorang pon balik la . Then tinggal izfah , husna , fatin , liyana , fatin hanisah dengan eisyah je . Dah la time tu tga hujan so , diaorg kene tunggu hujan dah berhenti baru boleh bergerak pergi tempat laen . Bila esoknya sampai skolh diaorg cerita diaorg kene kejar dengan

Anjing !

Haha , kesian oh :)




Haa , tu jelah kot nak cerita . Hihi . Bye . Babai :*

No comments:

Post a Comment