21RCON

21RCON

Monday, December 31, 2012

1.1.2013

Countdown 2013 !


Too much memories in 2012 :')


 
 
Oh cepat je rasa dah masuk 2013 . Omaigod pmr ! :o Okay this year kena belajar doh . Tak boleh main main da :o *Haa okay dah dengar bunyi bunga api dah . Haha .

So kelas tahun ni still orang yang sama but ada yang dirombakkan sikit ah . Tapi kaaaaan .. zati still sama doh dari form1 k . Haha muka dia je aku tengok dari form1 , dari pukul 730 sampai lah 330 . Haha , karang tak habis la tu buli aku kat kelas . Zati suka kalau aku tengah belajar kan sekali aku tengok sebelah dia tengah tenung aku . Tak berkelip mata dia pandang aku . Haha then kalau orang marah nanti dia main dagu aku pula lepastu siku and then peha aku . Dia tahu aku geli lagi dia suka nak buat . Hahahaha . Tu lah zati . Tak kan penat k . Haha .


 
 Ni lah dia zati :p Haha
 
Oh haritu aku ada main game picit jerawat tah apa tah nama dia dekat phone zati . Haha seronok oh game tu . Lawak :p
 
 
Haha bengong je .
 
Oh ni haa nak cerita time dekat sekolah pagi pagi tu kan sementara nak tunggu orang sampai sekolah aku miza aina sab semua gosip lah dulu kan . amboi haha , tak tak kitaorang gosip pasal rozita che wan lah , azwan ali lah . Hahahaha bila masuk bab azwan ali aina semangat woi . Aina kata dia stalk twitter azwan ali . Hahahaha ainaaaaaaaa gila lah kau :p Peminat setia tuh :p Hahahaha . Jap nak post gambar :p
 
 

 
K aina tak lawak :p Hahahahaaha gurauan semata mata :p
 

Kahkahkahkah :p Lol Aina
 
 K dah tu je kot nak post , haha . Boi :)

Thursday, December 13, 2012

13.12.12

Malam bola ! Harimau Malaya yawww

Alalalalalaaaaa apa ni apa ni teruk gila referee tu . Kesian fadhli shas . Kena kad kuning lepas tu dapat kad merah terus . Rasa macam nak turun stadium sepak sepak je referee dia . Dapat duit letuwwwwwww .

Oh , oh mana wan zack mana safee sali mana mahali , alaaaa mana diaorang . Sumpah kesian gila malaysia doh . Bapak ah dah la da nak sepak muka farizal . Eeee tansion jap . Pemain malaysia 10 thailand 11 . Haah kan adil sangat Lol -_- *ini tidak adil tidak adil bagiku . Okay dah -_- Raja gopal tak boleh main eh :p Susah susah suruh la dia yang turun :D

Takpe takpe malaysia . We love you :* Jangan bersedih jangan bersedih . Kita menang jujur ada maruah , diaorang menang haa .. haaaaa .. Allah tahu tau . Oh anyway mana muslim ni . Lama gila kot dia tak ada . Haa okay dah tu je . Geram ni . Oh anyway ,

ps : Thailand i have something special for you . Muaaaaaah :* Welk !


-_-'

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

12.12.12 :o Date yang lawa . Semalam on facebook ramai je yang update pasal tarikh tu . Haha . Okay then balik balik ke topik yang kita nak bincang kan :p Amboi ayat . Haha

18.11.2012
 
Bowling batch 21 :)

Oh sebelum tu "Happy Birthday to me Happy Birthday to me Happy Birthday to Izzah Happy Birthday to meeee" Haha okay dah diam :p
 
Lama dah tak update blog :( Sorry sorry . Busy oh . Haritu ada kelas tambahan dekat sekolah untuk form3 next year and then balik kampung semua . Tak ada masa langsung oh . Okay now aku free . Haa ni nak cerita , hari tu kitaorang main bowling dekat flamingo . Best juga lah . Kitaorang habis dalam pukul 2 macam tu lah . Haha okay malas sebenarnya nak cerita . Meh kita share gambar jelah eh :) Okay nah ..
 

 
Amboi Sab buat apa tu :p

 
Amboi Dibah sampai berdiri haa . Haha
 
 
Gambar last sekali muka Jane haha lawak :p
 

Haha time ni maggie lawak gilaaaa . Haha nak baling bola
terpelanting ke belakang . Haha dah la sebelah
kitaorang banin tau . Haha
 

Haa ni dah tak cukup kerusi la ni . Haha
 
 
Adibah spoil la . Haha
 

Haha , poyo je semua :p
 

Nak yang Hanna pegang tuuuu .
 

 
 
Adibah , aku baca comment kau lawak gila doh hahahaha
"Adibah Zulfakar uchi macam ngorat pdot pdot geli hahahahaha"

 

Banat bangun banat , duduk sopan sopan :p
 

Kesian anak anak mak ni duduk dekat lobi tunggu mak tak
 sampai sampai lagi ye ? Haha
 

3 gadis . Amboi . Haha
 

Nampaknya Ash sorang je tu . Haha
 

Nampak tak tu Izzati duduk atas kita . Haha dia ingat ringan au .
 
 
Oh gambar yang ada aku , hanna dengan zidah tu kan
 bukannya aku pendek tau . Hanna tangkap dari atas
 memang ah nampak pendek . Haha k dah diam :p
 
 
Haha macam ni lah dia :p Sian Jannah tunggu lama :p
 
 

Imaan semangat gila . Haha k
 
 
Amboi Urwah :p Haha
 

Ceh haha
 
 

Siapakah ini ? Haa ngaku cepat haha
 
 
Haha tu jelah kot gambar . Haa lepas habis je game tu dalam pukul 2 , aku , Ain , Zidah , Dba , Fina main lagi . Kitaorang tambah lagi berapa game tah . Ya Allah sumpah penat gila kot . Bila aku dah balik semua Adzidah call dia cerita yang dia dengan Ain main kiranya dah 7 game . Aku main sikit pun dah sakit da tangan . Haha
 
K dah tu je kot nak cerita . K boi :)

Saturday, November 3, 2012

3.11.2012

Pool Party Yawwwwwwww ! :D
1 November 2012

First of all , thankyou to Alyssa sebab ajak kitaorang datang rumah mandi pool :D It's so really really awesome day ever . Susah kot nak keluar dengan bestfriend cukup 12 orang . Omaigod comel jeeee kita kan kan ;) Haha

Oh yang pergi hari tu Jannah , Izzati , Adzidah , Maggie , Pina , Sabrina , Ain , Adibah , Aina , Miza , Izzah and Alyssa . Haha Ssa of course la kan . Dah rumah dia :p Haha . So Ssa balik naik kereta VIVA . Okay macam mana nak sumbat kan sekali semua tu :o Haha . Aku , Ssa , Zati and Adibah sumbat dekat belakang . Haha Ain duduk dekat depan sebelah pakcik Ssa :p Haha

Sempit tu memang la kan tapi nak buat macam mana . Haha yang lain tu naik kereta Jannah . So kitaorang sampai dulu . Time otw nak balik rumah Ssa tu mula mula ingat nak beli kfc tapi bila sampai depan kfc ... Hampa sekejap . Haha RENOVATE woi ! Haha so tiba tiba nampak ada ayam mas pula . K stop depan tu pergi beli . Haha lawak je .

Sampai je rumah Ssa kitaorang terus naik atas tukar baju then solat . Haha Lepas tu apa lagi terjun ah . Haha best gila doh . Lepas tu makan jap . Then berapa minit lepas tu geng yang naik kereta Jannah datang . Yawww geng tu haha . Bila diaorang dah tukar baju solat semua haa gila tak kecoh dengan suara Pina lagi . Haha

Paling best time 12 orang berdiri atas tembok terjun sama sama . Then ada sekali tu kitaorang terjun pegang tangan orang sebelah then sorang sorang jatuh sebut nama crush masing masing . GILA LAWA KOT . Haha nak nangis je . Then tangkap gambar 12 orang dalam air . Haa tapi tak boleh nak share . Sedih kejap :/

Then tengah tengah mandi tu rasa macam lapar pula . Then Alyssa call pizza hut . Haha mana tak gemok . Lol :p Haha

Dalam pukul 5 macam tu kitaorang naik mandi ah nak balik sekolah balik . Lepas mandi siap siap semua turun bawah makan pizza and maggie . Gila la kan . Haha then slam slam semua balik . Omaigod balik sumpat 7 orang dalam kreta viva . Haha dengan kak Adibah lagi . Kak Dba gelak je tengok kitaorang .

Bila sampai sekolah kitaorang lepak tengah tengah dataran for the last day school ! Haha cuti woi cuti :D Tapi next year dah masuk f3 :( Cepatnyaaaaa . Hmmm

P/s : 1 November is my lovely father birthday :) So .. Happy fourty nine Birthday papa :) We looooooveeeeee you so much :) Thank you for being the best and awesome papa for us . Hope panjang umur and murah rezeki :) I just want you to know that you're the best papa for us and the best husband for mama :* Hee Love You :)


 
Happy Birthday To You Ayah :) Hihi
 
Eh kejap , 18 November ni ada apa eh ? Err .. Haha lol :p K lah tu je :) Bye ..

Tuesday, October 9, 2012

9.10.2012

Welcome PMR :o

 
 

PMR :o K semua cuak .
 
 
Relaks ah ;) Next year kitaorang pulak :o
 Argh ! Confirm tension gila doh 
 
 
Yang penting trust yourself , dapat straight A's punya lah :) InsyAllah
 

Dapat result nanti share ah ;)
 
 
Haha , okay lah tu je . So , goodluck for semua yang ambil PMR this year . Do your best :) 

  

Saturday, October 6, 2012

6.10.2012

Akhirnyaaaaaa dapat pun :D

Okay lama tau sebenarnya tunggu bila nak dapat hadiah for euro netball . Then hari tu time tunggu banin habis makan and pergi solat jumaat kitaorang kena berkumpul dekat surau . Tapi kitaorang macam malas tau . So aku , Jannah , Adzidah , Maggie and siapa tah lagi pergi toilet . Bila otw nak pergi surau tu dengar macam orang tengah bagi hadiah semua . Kitaorang lari la . Haha , so bila dia umum kan tempat first , Adzidah nak bangun ah jadi wakil then kakak tu suruh semua datang depan :) Hihi , Alhamdulillah :) Bukan senang oh nak dapat first ..

Tak sempat nak ambil gambar dengan pingat tu :( Tapi dapat ambil dengan Adzidah jelah .

 

Tadaaaaaa :p Haha
 
 
Okay sebelum tu , haritu ada sekolah ganti tau then kitaorag bawak phone . So kalau nak main dalam kelas pun sorok sorak . sekali aku pandang sebelah aku ... Haa ambik kau selamba je haha
 
 

 
iPad lagi tu . Selamba je depan cg main . Cg pun tak kisah . K ni kerja Atikah k . Haha
 

Ni kes tak ada kerja . Ambil phone orang then tangkap gambar muka sendiri dekat dekat . Haha
 
 
Ni kerja Sab tangkap gambar Jane . Haha
 

Ain , Omaigod :o
 
(Sab kau nak tak aku masuk kan gambar kau) Haha
 

Ain with Garlic :) Garlic sayang kitaorang . Jangan jealous . Hihi
 
 
Oh ni for Fina and Jane ! *finding cody
 
 
Woi , tenang gila tengok time korang tak ada .
Haha Kalau tak gegar satu rumah setiap kali muka
cody keluar . Haha Lol ..
 
 
Okay ni pasal semalam dekat sekolah (Jumaat , 5 oktober )
 
 
 Aku , Zidah , Zati , Sab balik lambat sebab ada tuisyen bahasa arab . Then dah habis semua tu kitaorang pergi dekat public :D *angkat kening* Haha k muka jahat oh semua , mula la nak prank call . Haha so Adzidah main tekan je tah numb siapa dia tekan (01********) . Then aku tunggu la siapa yang angkat . Amboi lagu ombak rindu tuuuu ~ Haha , bila dia dah angkat kitaorang cakap ah ..
 
Mangsa : Halo ..
Izzah : Halo , Syazwan bila nak ambil saya ni . Lama tau tunggu :/ (muka selambe)
Mangsa : Eh saya bukan Syazwan . Ni Salman
Izzah : Eeee awak kata nak ambil nii !
Mangsa : Eh ni siapa ?
 
Okay aku dah guling guling gelak then Zati sambung ..
 
Izzati : Ni Izzah . (kurang ajar , nama aku jugak -_____-)
Mangsa : ......
Izzati : Cepat la kata nak ambil ni . Awak dekat mana ?
Mangsa : Saya dekat Melaka .
Izzati : Haa Melaka ! Kata dah turun kl . Saya dekat Gombak ni
 
________________________Duit habis________________________
 
Nampak sangat guna public . Haha , then kelam kabut ah cari duit syiling . Then dah dapat duit panggil Adzidah sebab dia je yang hafal numb tu . Haha
 
Mangsa : Halo ..
Izzah : Syazwan cepat lah !
Mangsa : Siapa ni ? Siapa ni ?
Adzidah : Awak .. (terus bagi phone dekat orang lain , then gelak gelak)
Izzati : Awak cepat la sikit !
Mangsa : ....
 
 
________________________Duit habis lagi_______________________

Haha , lawak je . Nasib baik ada duit lagi then kitaorang sambung ah . K k ni last :D Sian pula dia kena kacau . Haha

Izzah : Halo sorry tau tadi kacau saja nak prank call :D Haha
Mangsa : Alala patut lah suara tukar tukar . Haha
Izzah : Okay lah bye .
Mangsa : Bye ..

Haha sebenarnya banyak lagi time zati cakap , Sab , Zidah tapi tak ingat diaorang cakap apa . So cerita yang ingat jelah :D Haha . Sorry la dekat mangsa sebab kacau :p Haha k tu je . Bye :)


Monday, September 10, 2012

10.9.2012

 
 


Goodluck for your exam Najwa ! I know you can , just trust yourself and do your best :) Dapat result nanti kita belanja ;) Hihi , tapi satu syarat , buat betul betul tau :) Kau cucu last , kena dapat 5A :D Hahaha .. Dah tu jee . Goodluck tau :) And goodluck for semua yang ambil upsr macam budak ni juga ;)
 
Me love you :')



Thursday, August 30, 2012

31.8.2012




Macam nak tumbuk , tendang , semua ada !


Hari ni seronoknya aku macam macam cerita aku dengar . Macam nak tendang semua orang pun ada . Tapi tu macam kejam sangat la pula and aku tahu aku kuat ;) Sumpah doh benci siapa yang ada twitter then guna kan twitter dia tu untuk kutuk orang semua . Sumpah menyampah . Serious tak tipu . Tak delah kan , kalau dia nak kutuk orang tapi diri dia tu baik semua tu aku tak kesah la . Eh tak bukan tak kesah , kesah tu memang la kesah tapi tak perlu la nak kutuk oh . Kesian dekat kau juga kan , yelah sia sia je pahala kau dapat selama ni then sebab kan kau kutuk sorang ni kau bagi senang senang je pahala kau dekat dia :/ Kaaannn ? Tak ke rugi ? Eh annoying tak ayat ? Annoying kan . K sorry :) Bukan apa sakit hati oh .

Cuba kalau kau jadi aku , apa kau rasa ? Menyampah doh . Dah la kau buat kawan aku . Kau tahu tak first aku dengar cerita ni aku geram gila tau . Sumpah geram gila . Tapi kawan aku tu dia tak bagi aku benci dekat kau . Serious tak tipu . Jahat oh kau , sumpah .

Eh sorry la aku post pasal benda ni . Saja nak lega kan hati :p Haha Lol . Okay la tu je nak cerita :D

Sunday, July 22, 2012

22.7.2012

Euro Netball :D

K sebelum tu sorry gila dah lama tak update :) Ni semua sebab malas ahh ni . Haha
Haa ni nak cerita *sengseng lengan baju , ceh macam makcik makcik bercerita* Haha , k hari tu kitaorang ada lawan netball so alhamdulillah masuk final :)

Tak sangka k masuk final . Haha . F2 ada dua team . Team first swag , secound swaggie . Hihi . Lawan lawan lawan Tengok tengok kitaorang dapat first . Swag first Swaggie dapat third . Alhamdulillah :)

AWESOMEEEEEEE BEB ! :D


Team Swag                                       Team Swaggie

1. Izzati ( WA )                               1. Zahraatul ( WA )
2. Izzah ( GA / GS )                        2. Hanna ( GA )
3. Adzidah ( GS / GA )                   3. Ain ( GS )
4. Jannah ( C )                                 4. Fina ( C )
5. Miza ( WD )                                5. Alyssa ( WD )
6. Najihah ( GK )                             6. Imanina ( GK )
7. Izfah ( GD )                                 7. Nasalia ( GD )
8. Maggie ( R )                                8. Aina ( R )





Awesomeeeeee ! :D





K semua comel :)


Haa , k ni semua dak dak gila camera la ni :p



Hahahahaha gugurls :*


SWAG ! SWAG ! SWAG ! FORM 2 ! :D


Yeah ! We're Champion :D


Haa ni Miza Punya seluar k :p Haha



Khusyu' gila tengok orang lawan :)


Amboii :p Haha


Uuuuu Semangat ! :D


Gooo Swaggie :)


 Doa sebelum lawan :)


Comel gila gambar ni :)


Maggie dengan Husna :)


Goooollll ! Yeay :D Hihi ..


Haa tu jelah kot :) For team Swag and Swaggie , I LOVEEEEE YOU so much :') K babai