21RCON

21RCON

Monday, January 2, 2012

1.2.2012


Dialah izzati :) Okayy , dia taksuka ambk gambar dan takut dengan kamera . So penat aku curik gambar dia . Haha . Thank you zati :D

Kejaap , rasa macam dah pernah post pasal budak ni , tapi aku dah terdelete . -__- . Meh , aku post balek , :P . Dia kawan aku paling gila , gedik and comell . * zati , kembang cepat * . aku memang suka berkepit dengan budak ni , nak pergi toilet dengan dia , makan dengan dia , gelak dengan dia , kena marah dengan cikgu sebab bising dengan dia , tak siap homework sama sama , semua dia lah . 


Dia memang kuat gelak , FAKTAA ! dia akan gelak sampai guling guling atas lantai kelas yang kotor tu , euwww .  Dia selalu ajak aku berangan dalam kelas , cikgu tengah ajar , kitaorang berangan sampai ke anak cucu dah . haa , kalau tak ada cikgu dalam kelas , memang kitaorang akan pusing satu bangunan , tak pon kitaorang melalak dekat tangga , semua lagu kitaorang nyanyi , buat muka tak malu jea bila orang lalu ,-.- . 


Time rehat , aku selalu belikan air dia , bila aku tanya nak air ape , dia cakap strawberry , padahal tak pernah pernah makcik buat air strawberry . tapi zati ckp strawberry ada makna tu , alololo :P . Dia suka botak juvana , dia kata sebab botak hensem gila , machooo , dia kata botak dia punya :P . Memang lelaki idaman malaya lah , hee . Dia kata , bukan aku -__-. 


Zati jahat ohh , dia selalu buat aku marah , dia suka jatuhkan barang barang aku atas meja , sampai hilang . alat tulis aku , jangan cite ahh , pemadam dia telan , pen punya penutup dia hilangkan . rasa macam nak baling jea dia dari bangunan atas ! Kalau turun tangga aku pegang tangan dia pastu aku lari laju laju , sampai dia muka dia macam merah then dia jerit " aku nak jatuh dah ni , weeh ! " padan muka kau , haa . Dia sama macam aku , takot kucing , nampak jea kucing aku lari , tapi dia jerit sekuat hati dulu baru lari . Good Girl :) 


Semalam kitaorang gayot dari 2 sampai 6 pagi doh . Zati kata kdt dia banyak , soo dia call aku . Dia kata dia takboleh tdo malammalam , dia kata dia boring tak tau nak buat apa ,  then dia kacau lah aku , macam lah aku pakwe dia , nak kol malam malam buta . Time gayot tu , dia lah banyak membebel , mulot kecik tapi cakap banyak . Dia yang start panggil aku pisang comell , sebab dia kata aku macam pisang . dia memang susah nak puji orang , kalau dia puji tuh , memang mesti ikhlas gila lah . Tahun depan , TAK SAMA kelas , rasa macam ada orang jelly , taknak tengok aku dengan dia menggila dalam kelas . Dalam kelas bila semua diam , aku dengan dia tiba tiba gelak kuat kuat then takboleh stop , muka merah merah tahan gelak . -.-.  Okayy , tu jea lah pasal kawan aku sorang ni , nah gambar dia dengan gambar botak :P

Johan Asari . Pakwe kesayangan dia :)



 SEKIAN :D


No comments:

Post a Comment