21RCON

21RCON

Sunday, February 19, 2012

19.2.2012

Budak baru dapat gaji belanja ! Haha

Haha , hari tu kakak aku yang nurina tu kerja dekat alamin . Jadik cg sementara . Then sekarang dia dah berhenti kerja so dapat lah gaji :D Haha , apa lagi , dah dapat gaji takyah nak ngada ngada sombong . Belanja kiteorg semua ! Haha . So dia pon belanja lah . Makan kenny rogers :) Mula mula nak makan pizza hut . Tapi lambat sikit so tukar plan . Pergi lah makan dekat kenny rogers :D



Nie lagi lah . Macam nak makan orang je muka dia


Serious tak ada kerja -.- Haha



Haha , nie haa orang yang nak belanja kiteorg tuh .


Nie mak aku . Tengah order makanan :)


Time nie tengah tunggu makanan sampai . Tak sabar nak makan je muka . Haha


Hehe , tadaaaa !


This mine :D


Haha , muka kegembiraan . Lepas makan takyah bayar . Anak yang kena bayar :D


Okay , tu je yang nak share . Kbai :)

No comments:

Post a Comment