21RCON

21RCON

Sunday, March 18, 2012

18.3.2012

Ohshemm Holiday  !



Hanyalah hiasan semata mata :D


Okayy , penat gila baru balik dari Port Dickson :) Best gilaaaa ! Kiteorg pergi time jumaat malam . Sabtu pagi tu kiteorg pergi pantai :) Then balik tu terus pergi swimming pool :D Aku pergi dengan cousin aku and cousin aku punya cousin . Faham ? Haha , kalau tak faham buat buat faham la yee :D Okayy cousin aku yang Najwa tu darjah 6 sama dengan Fahim . Farhan sama baya dengan aku . Diaorg semangat gila nak mandi . Adik Fahim dengan Farhan nie kecik lagi . Dua orang . Time sebelum nak mandi pool bukan maen lagi semangat . Then bila dalam pool nanges nanges . Takut . Haha . Faqihah tu okayy je tapi Fariq nanges :'(

Time tengah mandi , aku , Najwa , Farhan dengan Fahim nak lari then terjun serentak tau . Bila aku diri dekat tepi pool tu , cehh kononnya dah sediah la nie nak lompat , then tiba tiba Farhan jalan perlahan lahan belakang aku then dia tolak aku . Kejam gilaaaa . Sumpah kejam . Nasib baek Tak ada apa . Macam biasa , air masuk dalam hidung . Tu paling aku tak suka . Sakit hidung ohh .

Bila secound round kiteorg nak buat lagi aku balas dendam dekat Farhan :D *Kening terangkat . Padan muka dia . Haha . Dia tu kejamm gila ohh , bila aku tengah swim nnty dia datang dari belakang then tarik kaki aku . Aku tau tu bahaya dan sangat kejamm .

Lama gila la kiteorg mandi . Then lepas mandi tu kiteorg terus naek bilik . Dah sampai bilik tu semua kelaparan ohh . Tengah basah basah tu kiteorg makan :) Haha . Lepas makan tu kiteorg mandi , then malam tak buat apa sangat pon . Just berehat je :) Pukul 10 kiteorg masuk bilik dan tidur :)

Okayy , bangun pagi tu kiteorg pergi breakfast then lepas breakfast diaorang ajak sewa basikal . Okayy then kiteorg round lah satu tu . Serious tak ada kerjaa . Haha . Ingat kan nak pergi pantai tapi parents tak bagi . Takut sebab dekat situ ramai orang . Lama gila , 1 jam kot . Tapi kiteorg naek half je sebab penat and agak boring . Murah gila doh . Satu basikal 3 ringgit . Haha .

Lepas naek basikal parents semua ajak makan cendol . Haha . Bagus lah , memang tengah penat pon .
Lepas makan kiteorg naek bilik tukar baju then pergi swimming :D Lama gila kiteorg mandi :) Lepas habis tu pergi tengok makuda aku dekat dalam sauna . Okayy , mula mula ingat kan nak masuk tapi baru bukak sikit dah rasa tak selesa sebab panas . Haha . Then pergi swimming balik :) Lepas tu siap siap naek bilik . Then mandi , makan , rehat and tidur :)

Esok bangun tu kiteorg bangun lambat sikit . Dalam pukul 0815 . Swimming pool bukak pukul 9 . Ngantok gila kot . Then macam biasa lepas makan tu rehat japp then siapp siapp nak pergi swimming :) Kali nie lama gila kiteorg mandi . Yelah hari last kot . Esok dah nak sekolah :'( Dari pukul 9 sampai pukul 12 . Hebat . Belang muka . Kiteorg lawan swim , lompat ramai ramai , tahan nafas , terapung . Haha . Macam macam ohh . Best gila . Then balik tu mandi , makan . Then tidur japp sebab penat gila . Then bangun tu makan lagi . Haih macam mana tak gemook ! Haha . Lepas makan siapp siapp untuk balik :')

Okayy lupa nak cerita . Time pergi pantai kiteorg nak buat istana pasir :D Macam budak budak . Then tak menjadi sebab Farhan dah pijak . Macam apa dah . Haha . Tapi yang tak bestnya aku tak bawak camera ohh . Sayang gila . Mengharapkan camera phone je . Tu pon dah nak full .





Cehh , mengada ohh . Haha

Okay tu je kot . Byee :D

No comments:

Post a Comment