21RCON

21RCON

Saturday, March 31, 2012

31.3.2012

First time jaga budak kecik like macam adik sendiri . Haha

Semalam aku dengan family pergi keluar makan dekat area bangi lah , then bila balik tu aku online , tengok tv , baring and macam macam lagi au buat . Then mata pon dah merah sebab dah ngantok . Tiba tiba *ceh ayat macam nak buat karangan . Haha then ayah aku panggil aku dengan kakak aku turun . Ingat kan ada apa , rupanya ada jiran kiteorg nie kena tidur rumah kiteorg malam tu sebab mak dia dah nak bersalin . So ayah dia hantar diaorg kat rumah kiteorg . Malam tu bagi diaorg makan then dia nak maen game dekat dalam laptop so aku bagi jelah . Dalam pukul 11 lebih tu aku suruh diaorg tidur . Haha . Sebelum tu mak aku suruh aku buat kan susu untuk budak tu . Haha . Okayy aku ngaku first time aku buat susu untuk budak budak . Entah apa rasa tapi selamat okay . Habis lagi tu . Haha

Esok tu bila diaorg dah bangun , mandi , breakfast , tengok tv then maen game . Dalam pukul 10 lebih tu aku kena buat kan susu untuk yang kecik tu . Haha . Lawak jee . Lepas tu kiteorg tangkap gambar sebab budak tu nampak ada webcam dekat laptop aku so aku tangkap jelah . Haha

Then dalam pukul 4 petang ayah dia datang sebab nak ambk anak dia then aku dengan kakak aku tanya la dekat uncle tu , dah dapat baby :D *muka berseri seri . Haha , then uncle tu cakap tak bersalin lagi maybe next week . Hari tu aunty tu sakit perut je . Haha . Kakak aku kata habis la next week kena jaga lagi :p Haha



Haha , Itu diaaaa :D

Okayy dah tu je :) Boii ..

No comments:

Post a Comment