21RCON

21RCON

Thursday, April 26, 2012

26.4.2012

Awesome Birthday :D

Hari tu birthday Adzidah dengan maggie :) Kiteorg celebrate ramai ramai . Best gilaaaa ! Tepung semua kiteorg baling . Haha . Kiteorg semua kena :D Muka macam hantu da :) Birthday maggie aku bagi dia eiffel tower :) Warna pink . Aku bagi dia eiffel tower sebab dia suka eiffel tower :) Dia teringin gila nak pergi Paris :D


Lebih kurang macam ni la hadiah yang aku
 bagi dekat maggie .


Miza pon bagi macam ni jugak tapi miza warna purple . Aku beli eiffel tower ni dengan Ain . Ain beli turquoise , ingat kan dia nak bagi maggi jugak tapi rupanya untuk dia . Haha , sengal ohh Ain :p Ramai la bagi maggie eiffel tower . Adzidah pon bagi jugak . Tapi Adzidah punya laen . Besar oh Adzidah punya :D Haha . Adzidah punya birthday aku tak bagi lagi :'/




Time birthday Alyssa aku bagi dia bear :D Wow , amazing ! :))
Kepala besar badan kecik . Haha . Cehh , nak jugak tunjuk .
Anyway ssa aku curik gambar ni dekat twitter kau :D Haha , sorry ;)



Najihah Armannnnnnnnnnn a.k.a maggie !
Birthday girl jugak ni . Dia 10 April . Adzidah 18 April :)



Amazing Friend <3
I loveyou For A Thousand Years !


p/s : Alyssa Awang , aku curik gambar kau tau . Hee :D sebab kau sorg je yang ada gambar time baling baling tepung ni :)

Saturday, April 7, 2012

7.4.2012

MSSD Netball :)

Hari kiteorg ada mssd netball . Kiteorg lawan 4 sekolah . 2 menang 2 kalah , u18 sepatutnya sama je macam kiteorg tapi time habis game tu baru perasan yang markah orang tu kira silap , so kiteorg cakap ah kat ref tu . Then ref tu kata game dah habis so tak boleh tukar . Geram jugak ah . o sepatutnya seri tapi jadik kalah sebab 1 markah dia tambah kan dekat sekolah Taman Ehsan tu . Tak boleh buat apa . So u18 dapat 1 menang 3 kalah . Jadik lah tu :)

Kiteorg lawan dekat sekolah kepong . Bila u18 tengan lawan aku dengan adzidah nak pergi tandas . Bila sampai dekat dalam tandas tu , pergh bau busuk gila nak mati . Haha . Mata aku dah berair da macam nak muntah oh . Hidung pon dah merah . Haha , Busuk gila nak mati . Yelah sekolah campur kan . Mana tak busuk . Adzidah dengan muka redha dia masuk je . Aku tak boleh tahan oh nak masuk tandas tu . Duduk luar je . Haha

Lepas last game u15 maen tu semua macam baru keluar sawah . Then yam kata jom pergi dekat padang yang berlumpur then lompat ramai ramai . Haha , time tu best gila . Semua kena lumpur :D Padan muka :p Haha . Habis la berlumpur gila seluar dengan baju . Tudung kena sikit je . Bila balik orang semua pandang pelik je . Haha . Yelah kotor sangat . Macam kiteorg nie maen bola sepak pulak . Sampai ada banin kata 'diaorg nie maen netball ke bola sepak ?' Haha ,



Haa kannnnn . Dah cakap da kotor gila .


Nie time u18 nak lawan . Time nie okay sebab tak hujan .
Sebab tu tak ada lumpur sangat

Muka semua macam apa je time nie . Haha


Baju baru kiteorg . Ye saya tau simple sebab kiteorg buat last minit :)
 Tapi lawa and panas . Haha sebab hitam kan berhaba .

Model : Izzah (kiri) , Miza (kanan)

Ceh , nak jugak . Haha


Izzah and Yam :*