21RCON

21RCON

Thursday, April 26, 2012

26.4.2012

Awesome Birthday :D

Hari tu birthday Adzidah dengan maggie :) Kiteorg celebrate ramai ramai . Best gilaaaa ! Tepung semua kiteorg baling . Haha . Kiteorg semua kena :D Muka macam hantu da :) Birthday maggie aku bagi dia eiffel tower :) Warna pink . Aku bagi dia eiffel tower sebab dia suka eiffel tower :) Dia teringin gila nak pergi Paris :D


Lebih kurang macam ni la hadiah yang aku
 bagi dekat maggie .


Miza pon bagi macam ni jugak tapi miza warna purple . Aku beli eiffel tower ni dengan Ain . Ain beli turquoise , ingat kan dia nak bagi maggi jugak tapi rupanya untuk dia . Haha , sengal ohh Ain :p Ramai la bagi maggie eiffel tower . Adzidah pon bagi jugak . Tapi Adzidah punya laen . Besar oh Adzidah punya :D Haha . Adzidah punya birthday aku tak bagi lagi :'/




Time birthday Alyssa aku bagi dia bear :D Wow , amazing ! :))
Kepala besar badan kecik . Haha . Cehh , nak jugak tunjuk .
Anyway ssa aku curik gambar ni dekat twitter kau :D Haha , sorry ;)



Najihah Armannnnnnnnnnn a.k.a maggie !
Birthday girl jugak ni . Dia 10 April . Adzidah 18 April :)



Amazing Friend <3
I loveyou For A Thousand Years !


p/s : Alyssa Awang , aku curik gambar kau tau . Hee :D sebab kau sorg je yang ada gambar time baling baling tepung ni :)

No comments:

Post a Comment