21RCON

21RCON

Thursday, August 30, 2012

31.8.2012




Macam nak tumbuk , tendang , semua ada !


Hari ni seronoknya aku macam macam cerita aku dengar . Macam nak tendang semua orang pun ada . Tapi tu macam kejam sangat la pula and aku tahu aku kuat ;) Sumpah doh benci siapa yang ada twitter then guna kan twitter dia tu untuk kutuk orang semua . Sumpah menyampah . Serious tak tipu . Tak delah kan , kalau dia nak kutuk orang tapi diri dia tu baik semua tu aku tak kesah la . Eh tak bukan tak kesah , kesah tu memang la kesah tapi tak perlu la nak kutuk oh . Kesian dekat kau juga kan , yelah sia sia je pahala kau dapat selama ni then sebab kan kau kutuk sorang ni kau bagi senang senang je pahala kau dekat dia :/ Kaaannn ? Tak ke rugi ? Eh annoying tak ayat ? Annoying kan . K sorry :) Bukan apa sakit hati oh .

Cuba kalau kau jadi aku , apa kau rasa ? Menyampah doh . Dah la kau buat kawan aku . Kau tahu tak first aku dengar cerita ni aku geram gila tau . Sumpah geram gila . Tapi kawan aku tu dia tak bagi aku benci dekat kau . Serious tak tipu . Jahat oh kau , sumpah .

Eh sorry la aku post pasal benda ni . Saja nak lega kan hati :p Haha Lol . Okay la tu je nak cerita :D

No comments:

Post a Comment