21RCON

21RCON

Tuesday, October 9, 2012

9.10.2012

Welcome PMR :o

 
 

PMR :o K semua cuak .
 
 
Relaks ah ;) Next year kitaorang pulak :o
 Argh ! Confirm tension gila doh 
 
 
Yang penting trust yourself , dapat straight A's punya lah :) InsyAllah
 

Dapat result nanti share ah ;)
 
 
Haha , okay lah tu je . So , goodluck for semua yang ambil PMR this year . Do your best :) 

  

Saturday, October 6, 2012

6.10.2012

Akhirnyaaaaaa dapat pun :D

Okay lama tau sebenarnya tunggu bila nak dapat hadiah for euro netball . Then hari tu time tunggu banin habis makan and pergi solat jumaat kitaorang kena berkumpul dekat surau . Tapi kitaorang macam malas tau . So aku , Jannah , Adzidah , Maggie and siapa tah lagi pergi toilet . Bila otw nak pergi surau tu dengar macam orang tengah bagi hadiah semua . Kitaorang lari la . Haha , so bila dia umum kan tempat first , Adzidah nak bangun ah jadi wakil then kakak tu suruh semua datang depan :) Hihi , Alhamdulillah :) Bukan senang oh nak dapat first ..

Tak sempat nak ambil gambar dengan pingat tu :( Tapi dapat ambil dengan Adzidah jelah .

 

Tadaaaaaa :p Haha
 
 
Okay sebelum tu , haritu ada sekolah ganti tau then kitaorag bawak phone . So kalau nak main dalam kelas pun sorok sorak . sekali aku pandang sebelah aku ... Haa ambik kau selamba je haha
 
 

 
iPad lagi tu . Selamba je depan cg main . Cg pun tak kisah . K ni kerja Atikah k . Haha
 

Ni kes tak ada kerja . Ambil phone orang then tangkap gambar muka sendiri dekat dekat . Haha
 
 
Ni kerja Sab tangkap gambar Jane . Haha
 

Ain , Omaigod :o
 
(Sab kau nak tak aku masuk kan gambar kau) Haha
 

Ain with Garlic :) Garlic sayang kitaorang . Jangan jealous . Hihi
 
 
Oh ni for Fina and Jane ! *finding cody
 
 
Woi , tenang gila tengok time korang tak ada .
Haha Kalau tak gegar satu rumah setiap kali muka
cody keluar . Haha Lol ..
 
 
Okay ni pasal semalam dekat sekolah (Jumaat , 5 oktober )
 
 
 Aku , Zidah , Zati , Sab balik lambat sebab ada tuisyen bahasa arab . Then dah habis semua tu kitaorang pergi dekat public :D *angkat kening* Haha k muka jahat oh semua , mula la nak prank call . Haha so Adzidah main tekan je tah numb siapa dia tekan (01********) . Then aku tunggu la siapa yang angkat . Amboi lagu ombak rindu tuuuu ~ Haha , bila dia dah angkat kitaorang cakap ah ..
 
Mangsa : Halo ..
Izzah : Halo , Syazwan bila nak ambil saya ni . Lama tau tunggu :/ (muka selambe)
Mangsa : Eh saya bukan Syazwan . Ni Salman
Izzah : Eeee awak kata nak ambil nii !
Mangsa : Eh ni siapa ?
 
Okay aku dah guling guling gelak then Zati sambung ..
 
Izzati : Ni Izzah . (kurang ajar , nama aku jugak -_____-)
Mangsa : ......
Izzati : Cepat la kata nak ambil ni . Awak dekat mana ?
Mangsa : Saya dekat Melaka .
Izzati : Haa Melaka ! Kata dah turun kl . Saya dekat Gombak ni
 
________________________Duit habis________________________
 
Nampak sangat guna public . Haha , then kelam kabut ah cari duit syiling . Then dah dapat duit panggil Adzidah sebab dia je yang hafal numb tu . Haha
 
Mangsa : Halo ..
Izzah : Syazwan cepat lah !
Mangsa : Siapa ni ? Siapa ni ?
Adzidah : Awak .. (terus bagi phone dekat orang lain , then gelak gelak)
Izzati : Awak cepat la sikit !
Mangsa : ....
 
 
________________________Duit habis lagi_______________________

Haha , lawak je . Nasib baik ada duit lagi then kitaorang sambung ah . K k ni last :D Sian pula dia kena kacau . Haha

Izzah : Halo sorry tau tadi kacau saja nak prank call :D Haha
Mangsa : Alala patut lah suara tukar tukar . Haha
Izzah : Okay lah bye .
Mangsa : Bye ..

Haha sebenarnya banyak lagi time zati cakap , Sab , Zidah tapi tak ingat diaorang cakap apa . So cerita yang ingat jelah :D Haha . Sorry la dekat mangsa sebab kacau :p Haha k tu je . Bye :)