21RCON

21RCON

Saturday, November 3, 2012

3.11.2012

Pool Party Yawwwwwwww ! :D
1 November 2012

First of all , thankyou to Alyssa sebab ajak kitaorang datang rumah mandi pool :D It's so really really awesome day ever . Susah kot nak keluar dengan bestfriend cukup 12 orang . Omaigod comel jeeee kita kan kan ;) Haha

Oh yang pergi hari tu Jannah , Izzati , Adzidah , Maggie , Pina , Sabrina , Ain , Adibah , Aina , Miza , Izzah and Alyssa . Haha Ssa of course la kan . Dah rumah dia :p Haha . So Ssa balik naik kereta VIVA . Okay macam mana nak sumbat kan sekali semua tu :o Haha . Aku , Ssa , Zati and Adibah sumbat dekat belakang . Haha Ain duduk dekat depan sebelah pakcik Ssa :p Haha

Sempit tu memang la kan tapi nak buat macam mana . Haha yang lain tu naik kereta Jannah . So kitaorang sampai dulu . Time otw nak balik rumah Ssa tu mula mula ingat nak beli kfc tapi bila sampai depan kfc ... Hampa sekejap . Haha RENOVATE woi ! Haha so tiba tiba nampak ada ayam mas pula . K stop depan tu pergi beli . Haha lawak je .

Sampai je rumah Ssa kitaorang terus naik atas tukar baju then solat . Haha Lepas tu apa lagi terjun ah . Haha best gila doh . Lepas tu makan jap . Then berapa minit lepas tu geng yang naik kereta Jannah datang . Yawww geng tu haha . Bila diaorang dah tukar baju solat semua haa gila tak kecoh dengan suara Pina lagi . Haha

Paling best time 12 orang berdiri atas tembok terjun sama sama . Then ada sekali tu kitaorang terjun pegang tangan orang sebelah then sorang sorang jatuh sebut nama crush masing masing . GILA LAWA KOT . Haha nak nangis je . Then tangkap gambar 12 orang dalam air . Haa tapi tak boleh nak share . Sedih kejap :/

Then tengah tengah mandi tu rasa macam lapar pula . Then Alyssa call pizza hut . Haha mana tak gemok . Lol :p Haha

Dalam pukul 5 macam tu kitaorang naik mandi ah nak balik sekolah balik . Lepas mandi siap siap semua turun bawah makan pizza and maggie . Gila la kan . Haha then slam slam semua balik . Omaigod balik sumpat 7 orang dalam kreta viva . Haha dengan kak Adibah lagi . Kak Dba gelak je tengok kitaorang .

Bila sampai sekolah kitaorang lepak tengah tengah dataran for the last day school ! Haha cuti woi cuti :D Tapi next year dah masuk f3 :( Cepatnyaaaaa . Hmmm

P/s : 1 November is my lovely father birthday :) So .. Happy fourty nine Birthday papa :) We looooooveeeeee you so much :) Thank you for being the best and awesome papa for us . Hope panjang umur and murah rezeki :) I just want you to know that you're the best papa for us and the best husband for mama :* Hee Love You :)


 
Happy Birthday To You Ayah :) Hihi
 
Eh kejap , 18 November ni ada apa eh ? Err .. Haha lol :p K lah tu je :) Bye ..