21RCON

21RCON

Monday, December 31, 2012

1.1.2013

Countdown 2013 !


Too much memories in 2012 :')


 
 
Oh cepat je rasa dah masuk 2013 . Omaigod pmr ! :o Okay this year kena belajar doh . Tak boleh main main da :o *Haa okay dah dengar bunyi bunga api dah . Haha .

So kelas tahun ni still orang yang sama but ada yang dirombakkan sikit ah . Tapi kaaaaan .. zati still sama doh dari form1 k . Haha muka dia je aku tengok dari form1 , dari pukul 730 sampai lah 330 . Haha , karang tak habis la tu buli aku kat kelas . Zati suka kalau aku tengah belajar kan sekali aku tengok sebelah dia tengah tenung aku . Tak berkelip mata dia pandang aku . Haha then kalau orang marah nanti dia main dagu aku pula lepastu siku and then peha aku . Dia tahu aku geli lagi dia suka nak buat . Hahahaha . Tu lah zati . Tak kan penat k . Haha .


 
 Ni lah dia zati :p Haha
 
Oh haritu aku ada main game picit jerawat tah apa tah nama dia dekat phone zati . Haha seronok oh game tu . Lawak :p
 
 
Haha bengong je .
 
Oh ni haa nak cerita time dekat sekolah pagi pagi tu kan sementara nak tunggu orang sampai sekolah aku miza aina sab semua gosip lah dulu kan . amboi haha , tak tak kitaorang gosip pasal rozita che wan lah , azwan ali lah . Hahahaha bila masuk bab azwan ali aina semangat woi . Aina kata dia stalk twitter azwan ali . Hahahaha ainaaaaaaaa gila lah kau :p Peminat setia tuh :p Hahahaha . Jap nak post gambar :p
 
 

 
K aina tak lawak :p Hahahahaaha gurauan semata mata :p
 

Kahkahkahkah :p Lol Aina
 
 K dah tu je kot nak post , haha . Boi :)

Thursday, December 13, 2012

13.12.12

Malam bola ! Harimau Malaya yawww

Alalalalalaaaaa apa ni apa ni teruk gila referee tu . Kesian fadhli shas . Kena kad kuning lepas tu dapat kad merah terus . Rasa macam nak turun stadium sepak sepak je referee dia . Dapat duit letuwwwwwww .

Oh , oh mana wan zack mana safee sali mana mahali , alaaaa mana diaorang . Sumpah kesian gila malaysia doh . Bapak ah dah la da nak sepak muka farizal . Eeee tansion jap . Pemain malaysia 10 thailand 11 . Haah kan adil sangat Lol -_- *ini tidak adil tidak adil bagiku . Okay dah -_- Raja gopal tak boleh main eh :p Susah susah suruh la dia yang turun :D

Takpe takpe malaysia . We love you :* Jangan bersedih jangan bersedih . Kita menang jujur ada maruah , diaorang menang haa .. haaaaa .. Allah tahu tau . Oh anyway mana muslim ni . Lama gila kot dia tak ada . Haa okay dah tu je . Geram ni . Oh anyway ,

ps : Thailand i have something special for you . Muaaaaaah :* Welk !


-_-'

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

12.12.12 :o Date yang lawa . Semalam on facebook ramai je yang update pasal tarikh tu . Haha . Okay then balik balik ke topik yang kita nak bincang kan :p Amboi ayat . Haha

18.11.2012
 
Bowling batch 21 :)

Oh sebelum tu "Happy Birthday to me Happy Birthday to me Happy Birthday to Izzah Happy Birthday to meeee" Haha okay dah diam :p
 
Lama dah tak update blog :( Sorry sorry . Busy oh . Haritu ada kelas tambahan dekat sekolah untuk form3 next year and then balik kampung semua . Tak ada masa langsung oh . Okay now aku free . Haa ni nak cerita , hari tu kitaorang main bowling dekat flamingo . Best juga lah . Kitaorang habis dalam pukul 2 macam tu lah . Haha okay malas sebenarnya nak cerita . Meh kita share gambar jelah eh :) Okay nah ..
 

 
Amboi Sab buat apa tu :p

 
Amboi Dibah sampai berdiri haa . Haha
 
 
Gambar last sekali muka Jane haha lawak :p
 

Haha time ni maggie lawak gilaaaa . Haha nak baling bola
terpelanting ke belakang . Haha dah la sebelah
kitaorang banin tau . Haha
 

Haa ni dah tak cukup kerusi la ni . Haha
 
 
Adibah spoil la . Haha
 

Haha , poyo je semua :p
 

Nak yang Hanna pegang tuuuu .
 

 
 
Adibah , aku baca comment kau lawak gila doh hahahaha
"Adibah Zulfakar uchi macam ngorat pdot pdot geli hahahahaha"

 

Banat bangun banat , duduk sopan sopan :p
 

Kesian anak anak mak ni duduk dekat lobi tunggu mak tak
 sampai sampai lagi ye ? Haha
 

3 gadis . Amboi . Haha
 

Nampaknya Ash sorang je tu . Haha
 

Nampak tak tu Izzati duduk atas kita . Haha dia ingat ringan au .
 
 
Oh gambar yang ada aku , hanna dengan zidah tu kan
 bukannya aku pendek tau . Hanna tangkap dari atas
 memang ah nampak pendek . Haha k dah diam :p
 
 
Haha macam ni lah dia :p Sian Jannah tunggu lama :p
 
 

Imaan semangat gila . Haha k
 
 
Amboi Urwah :p Haha
 

Ceh haha
 
 

Siapakah ini ? Haa ngaku cepat haha
 
 
Haha tu jelah kot gambar . Haa lepas habis je game tu dalam pukul 2 , aku , Ain , Zidah , Dba , Fina main lagi . Kitaorang tambah lagi berapa game tah . Ya Allah sumpah penat gila kot . Bila aku dah balik semua Adzidah call dia cerita yang dia dengan Ain main kiranya dah 7 game . Aku main sikit pun dah sakit da tangan . Haha
 
K dah tu je kot nak cerita . K boi :)