21RCON

21RCON

Monday, December 31, 2012

1.1.2013

Countdown 2013 !


Too much memories in 2012 :')


 
 
Oh cepat je rasa dah masuk 2013 . Omaigod pmr ! :o Okay this year kena belajar doh . Tak boleh main main da :o *Haa okay dah dengar bunyi bunga api dah . Haha .

So kelas tahun ni still orang yang sama but ada yang dirombakkan sikit ah . Tapi kaaaaan .. zati still sama doh dari form1 k . Haha muka dia je aku tengok dari form1 , dari pukul 730 sampai lah 330 . Haha , karang tak habis la tu buli aku kat kelas . Zati suka kalau aku tengah belajar kan sekali aku tengok sebelah dia tengah tenung aku . Tak berkelip mata dia pandang aku . Haha then kalau orang marah nanti dia main dagu aku pula lepastu siku and then peha aku . Dia tahu aku geli lagi dia suka nak buat . Hahahaha . Tu lah zati . Tak kan penat k . Haha .


 
 Ni lah dia zati :p Haha
 
Oh haritu aku ada main game picit jerawat tah apa tah nama dia dekat phone zati . Haha seronok oh game tu . Lawak :p
 
 
Haha bengong je .
 
Oh ni haa nak cerita time dekat sekolah pagi pagi tu kan sementara nak tunggu orang sampai sekolah aku miza aina sab semua gosip lah dulu kan . amboi haha , tak tak kitaorang gosip pasal rozita che wan lah , azwan ali lah . Hahahaha bila masuk bab azwan ali aina semangat woi . Aina kata dia stalk twitter azwan ali . Hahahaha ainaaaaaaaa gila lah kau :p Peminat setia tuh :p Hahahaha . Jap nak post gambar :p
 
 

 
K aina tak lawak :p Hahahahaaha gurauan semata mata :p
 

Kahkahkahkah :p Lol Aina
 
 K dah tu je kot nak post , haha . Boi :)

No comments:

Post a Comment