21RCON

21RCON

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

12.12.12 :o Date yang lawa . Semalam on facebook ramai je yang update pasal tarikh tu . Haha . Okay then balik balik ke topik yang kita nak bincang kan :p Amboi ayat . Haha

18.11.2012
 
Bowling batch 21 :)

Oh sebelum tu "Happy Birthday to me Happy Birthday to me Happy Birthday to Izzah Happy Birthday to meeee" Haha okay dah diam :p
 
Lama dah tak update blog :( Sorry sorry . Busy oh . Haritu ada kelas tambahan dekat sekolah untuk form3 next year and then balik kampung semua . Tak ada masa langsung oh . Okay now aku free . Haa ni nak cerita , hari tu kitaorang main bowling dekat flamingo . Best juga lah . Kitaorang habis dalam pukul 2 macam tu lah . Haha okay malas sebenarnya nak cerita . Meh kita share gambar jelah eh :) Okay nah ..
 

 
Amboi Sab buat apa tu :p

 
Amboi Dibah sampai berdiri haa . Haha
 
 
Gambar last sekali muka Jane haha lawak :p
 

Haha time ni maggie lawak gilaaaa . Haha nak baling bola
terpelanting ke belakang . Haha dah la sebelah
kitaorang banin tau . Haha
 

Haa ni dah tak cukup kerusi la ni . Haha
 
 
Adibah spoil la . Haha
 

Haha , poyo je semua :p
 

Nak yang Hanna pegang tuuuu .
 

 
 
Adibah , aku baca comment kau lawak gila doh hahahaha
"Adibah Zulfakar uchi macam ngorat pdot pdot geli hahahahaha"

 

Banat bangun banat , duduk sopan sopan :p
 

Kesian anak anak mak ni duduk dekat lobi tunggu mak tak
 sampai sampai lagi ye ? Haha
 

3 gadis . Amboi . Haha
 

Nampaknya Ash sorang je tu . Haha
 

Nampak tak tu Izzati duduk atas kita . Haha dia ingat ringan au .
 
 
Oh gambar yang ada aku , hanna dengan zidah tu kan
 bukannya aku pendek tau . Hanna tangkap dari atas
 memang ah nampak pendek . Haha k dah diam :p
 
 
Haha macam ni lah dia :p Sian Jannah tunggu lama :p
 
 

Imaan semangat gila . Haha k
 
 
Amboi Urwah :p Haha
 

Ceh haha
 
 

Siapakah ini ? Haa ngaku cepat haha
 
 
Haha tu jelah kot gambar . Haa lepas habis je game tu dalam pukul 2 , aku , Ain , Zidah , Dba , Fina main lagi . Kitaorang tambah lagi berapa game tah . Ya Allah sumpah penat gila kot . Bila aku dah balik semua Adzidah call dia cerita yang dia dengan Ain main kiranya dah 7 game . Aku main sikit pun dah sakit da tangan . Haha
 
K dah tu je kot nak cerita . K boi :)

2 comments:

  1. asal masukkan gambar pdot uchi tu siap dengan comment aku sekali hahahahha

    ReplyDelete
  2. Haha sumpah lawak . Alah takpe :p Hahahahaha

    ReplyDelete